مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 مرداد 1401 ساعت 10:572022-08-03بين الملل

ابعاد تازه نرم افزار جاسوسی اسراییلی/ شنود صهیونیست ها توسط پلیس با «پگاسوس»


تحقیقات جدید در سرزمین های اشغالی نشان می دهد که پلیس رژیم صهیونیستی با استفاده از نرم افزاری جاسوسی «پگاسوس» موبایل صهیونیست ها را شنود می کند.

- به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتدپرس، به تازگی تحقیقاتی درباره استفاده پلیس صهیونیست ها از فناوری استراق سمع منتشر شد.

این تحقیقات پس از آن آغاز شد که Calcalist، یک روزنامه محلی تجاری، گزارشی را منتشر کرد مبنی بر اینکه پلیس از نرم افزار جاسوسی پگاسوس برای شنود از مردم استفاده کرده است.

وزارت دادگستری اسراییل این ادعاها را در ماه فوریه رد کرد و گفت هیچ مدرکی دال بر اینکه پلیس به طور غیرقانونی تلفن همراه افراد ذکر شده در گزارش را هک کرده باشد، وجود ندارد.

گزارش کالکالیست باعث سروصدای عمومی شد و نفتالی بنت، نخست وزیر وقت، این اتهامات را بسیار جدی خواند.

وزارت دادگستری بلافاصله پس از انتشار این گزارش در ژانویه تحقیقات خود را آغاز کرد.

تیم تحقیقاتی به رهبری معاون دادستان کل، روز دوشنبه یافته های بیشتری را منتشر کرد.

در این بیانیه آمده: هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه پلیس از فناوری پیشرفته برای نفوذ به تلفن های شخصی بدون دستور قضایی استفاده کرده، وجود ندارد.

اما گفته می شود که وقتی از این فناوری استفاده می شد، پلیس اطلاعات اضافی را دریافت کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابعاد تازه نرم افزار جاسوسی اسراییلی/ شنود صهیونیست ها توسط پلیس با «پگاسوس»

ابعاد تازه نرم افزار جاسوسی اسراییلی/ شنود صهیونیست ها توسط پلیس با «پگاسوس»