مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 مرداد 1401 ساعت 09:572022-08-01پزشكي

تور جاعلان کارت واکسن برای ضد واکسن ها


متخلفان اغلب در تلگرام با راه اندازی کانال هایی با عناوین «صدور کارت واکسن کرونا»، «کارت دیجیتال واکسن» و «صدور کارت واکسن با تأییدیه وزارت بهداشت» کاسبی جدیدی را راه اندازی کرده اند.

- به گزارش تابناک به نقل از روزنامه ایران، ماجرای فروش کارت های جعلی دیجیتال واکسن کرونا با اعلام تکمیل واکسیناسیون کرونا برای مسافران اربعین ابعاد جدیدی پیدا کرده است، با اینکه رییس مرکز مدیریت شبکه بهداشت وزارت بهداشت بر پیگیری موضوع از طریق پلیس فتا و حراست دانشگاه های علوم پزشکی استان ها تأکید می کند، اما بررسی ها حکایت از ادامه فعالیت کاسبان کرونا دارد.

متخلفان اغلب در تلگرام با راه اندازی کانال هایی با عناوین صدور کارت واکسن کرونا ، کارت دیجیتال واکسن و صدور کارت واکسن با تأییدیه وزارت بهداشت کاسبی جدیدی را راه اندازی کرده اند.

آن ها افرادی هستند که با گرفتن مبالغی اقدام به صدور کارت دیجیتال واکسن کرونا کرده و ادعا می کنند که به سامانه های الکترونیک وزارت بهداشت دسترسی دارند و کارت ها کاملاً معتبر و قابل ارائه حتی در مبادی خروجی کشور هستند.

بررسی های ما در گفت وگوی تلگرامی با یکی از ادمین های این کانال ها نشان می دهد که کارت های دیجیتال بین 500 هزار تا دو میلیون تومان به فروش می رسد و هزینه کارت واکسن نیز پس از دانلود کارت دیجیتا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تور جاعلان کارت واکسن برای ضد واکسن ها

تور جاعلان کارت واکسن برای ضد واکسن ها