مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مرداد 1401 ساعت 19:022022-07-28اجتماعي

پیش بینی احتمال آبگرفتگی معابر در شرق کردستان


مدیرکل هواشناسی کردستان از پیش بینی احتمال بارش های نقطه ای، سیل و آبگرفتگی در شرق استان خبر داد.

- رحیم صدیقی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج از پیش بینی احتمال بارش های رگباری نقطه ای و رعد و برق پراکنده در استان در دو روز آینده خبر داد.

مدیرکل هواشناسی کردستان اظهار داشت: این سامانه بیشتر نقاط شرقی از جمله قروه، دیواندره، دهگلان، بیجار و حسن آباد یاسوکند و شرق سقز را در بر می گیرد.

وی یادآوری کرد: پیش بینی احتمال سیل و آبگرفتگی در شرق استان دور از انتظار نیست.

صدیقی افزود: هشدار سطح زرد برای بارش های باران در مناطق شرقی استان صادر شده که در صورت تداوم این سامانه هشدار نارنجی نیز صادر خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان عنوان کرد: کشاورزان این مناطق تمهیدات و آمادگی لازم برای مقابله با پیامدهای سیل احتمالی و جلوگیری از خسارت را داشته باشند.

صدیقی همچنین از افزایش دما طی روزهای آینده در استان خبر داد و گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده دمای هوا در کردستان 2 تا 3 درجه بیشتر می شود اما شب ها همچنان هوا خنک است.

انتهای پیام/2330/70


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی احتمال آبگرفتگی معابر در شرق کردستان

پیش بینی احتمال آبگرفتگی معابر در شرق کردستان