مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مرداد 1401 ساعت 09:422022-07-28بين الملل

مرندی: غربی ها به توافق نزدیک تر شده اند اما کافی نیست/ مطالبات ایران تغییر نکرده است


به هرحال غربی ها الان به آنچه برای ایران قابل قبول است نزدیک تر شده اند ولی انتظارات ایران را باید برآورده کنند.

الان هم آنها در شرایطی نیستند که بتوانند زمان بخرند.

- به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، دو روز پیش جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله ای ادعا کرد اکنون متنی روی میز گذاشته ام که بهترین توافق ممکن است.

به فاصله کمی از انتشار این مقاله، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد درحال بررسی پیش نویس بورل هستیم.

از این رو روزنامه فرهیختگان برای بررسی آخرین وضعیت مذاکرات احیای برجام، سراغ سیدمحمد مرندی، فعال رسانه ای و تحلیلگر سیاست خارجی رفته است.

در ادامه گفت وگوی او با فرهیختگان را می خوانید.

سیدمحمد مرندی درباره عقب نشینی آمریکا و اروپا از مواضع خود، بعد از سفر ناموفق بایدن به منطقه می گوید: درست بعد از اجلاس آستانه در تهران دیدیم که رییس جمهور فرانسه دو ساعت با رییس جمهور ایران صحبت کرد.

از طرف دیگر، برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ایران پیام می دهند.

یعنی دولت های برخی کشورهای اتحادیه اروپا علی رغم تحریم ها خواستار ارسال گاز و نفت از ایران شده اند، بنابراین شرایط آمریکا و اروپا دشوار است و دشوارتر هم می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرندی: غربی ها به توافق نزدیک تر شده اند اما کافی نیست/ مطالبات ایران تغییر نکرده است

مرندی: غربی ها به توافق نزدیک تر شده اند اما کافی نیست/ مطالبات ایران تغییر نکرده است