مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مرداد 1401 ساعت 09:422022-07-28اقتصادي

انتقاد فرماندار کرج از اعتبارات تخصیصی شهرستان برای سال 1401


فرماندار کرج با بیان اینکه موقعیت کرج در کشور استثنایی و محروم ترین جای استان البرز کرج و شهرهای اقماری آن است، گفت: سهم اعتبارات تخصیصی شهرستان کرج در سال 1401 بالغ بر 203 میلیارد تومان در 116 پروژه است که در مقایسه با بودجه های سال های گذشته رشد 100 درصدی داشته است؛ - به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان کرج، غفور قاسم پور، فرماندار کرج، در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان کرج، گفت: در طول این 38 ماه حضور در فرمانداری کرج اولین بار بود که رییس سازمان برنامه ریزی و بودجه نشست هایی را قبل از تخصیص اعتبارات شهرستان ها با فرمانداران داشتند و شخصاً در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان حضور پیدا نمودند که جای قدردانی دارد.

 وی افزود: شهرستان کرج 75 درصد جمعیت استان را شامل می شود و از خیلی از شهرستان های استان جمعیت بیشتری دارد که چالش های متعددی را ایجاد می نماید.

 معاون استاندار با اشاره به محدودیت اعتبارات، گفت: وضعیت شهرستان کرج در حوزه های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، آب، کشاورزی و.

در کشور نیز جزو آخرین ها است؛ سالانه 100 هزار جمعیت به جمعیت فعلی اضافه می شود که این روند برنامه ریزی ها را سخت و دشوار می سازد.

وی با اشاره به مشکلات زیر ساختی شهرستان کرج، افزود: هر چند سال نیز یک شهرستان جدید در استان ایجاد می شود، به ویژه این رشد جمع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد فرماندار کرج از اعتبارات تخصیصی شهرستان برای سال 1401

انتقاد فرماندار کرج از اعتبارات تخصیصی شهرستان برای سال 1401