مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مرداد 1401 ساعت 09:372022-07-28اقتصادي

دادگستری بوشهر از تعطیلی 24 واحد تولیدی جلوگیری کرد


به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی جمادی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار اشت: با ورود و پیگیری های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری این استان از تیرماه سال گذشته تاکنون از تعطیلی 24 واحد تولیدی و بیکار شدن تعدادی از نیروهای کار در این استان جلوگیری شده است.

رییس کل دادگستری استان بوشهر افزود: گروه های صنعتی زرین مروارید آسیا، مبارک، شرکت های پاک شیمی، پرورش ماهی یثرب و سپید پایدارجنوب از جمله این واحدهای صنعتی هستند که با پیگیری های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان بوشهر در یک سال گذشته رفع مشکل و از تعطیلی آنها جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: این اقدام با هدف برطرف کردن مشکلات و احیای واحدهای تولیدی این استان و حمایت از تولید به عنوان یکی از برنامه های دوره تحول قوه قضاییه انجام شده است.

 جمادی بیان کرد: برخی از مشکلات واحدهای تولیدی ناشی از شرایط اقتصادی موجود در جامعه است و دادگستری استان بوشهر تلاش می کند که از مسیر قانونی و با استفاده از اختیارات خود نسبت به حل مشکلات آنها اقدام کند.

رییس کل دادگستری استان بوشهر اظهار کرد: حمایت از تولید از برنامه های مهم قوه قضاییه است و بر این اساس در راستای آشنایی نزدیک با مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی از صنایع استان بازدید می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادگستری بوشهر از تعطیلی 24 واحد تولیدی جلوگیری کرد

دادگستری بوشهر از تعطیلی 24 واحد تولیدی جلوگیری کرد