مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 مرداد 1401 ساعت 17:322022-07-26دانش

عملیات اجرایی سد معشوره اوایل پاییز با تکمیل کارگاه آغاز می شود


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، فرهاد زیویار استاندار لرستان در حاشیه بازدید از رویداد هم افزایی مدیریت ایران درباره آغاز عملیات اجرایی سد معشوره اظهار داشت: - استاندار لرستان با بیان اینکه کارگاه های سد معشوه راه اندازی شد، گفت: از اول پاییز عملیات اجرایی سد معشوه آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، فرهاد زیویار استاندار لرستان در حاشیه بازدید از رویداد هم افزایی مدیریت ایران درباره آغاز عملیات اجرایی سد معشوره اظهار داشت: با توجه به دیدارهای متعدد با معاونان وزیر نیرو مقرر شد که پس از تکمیل کارگاه، از اوایل پاییز عملیات اجرایی سد معشوره آغاز شود.

وی با بیان اینکه لرستان از استان های پر آب کشور است، اما به دلیل نبود سد های کافی هر سال میلیارد ها مترمکعب رواناب آن بدون استفاده، وارد پایین دست و از استان خارج می شود، افزود: سد معشوره در کوهدشت نقش بسیار مهمی در کنترل سیلاب های فصلی خواهد داشت و آب را به صورت تنظیم شده در اختیار کشاورزان قرار خواهد داد.

استاندار لرستان با بیان اینکه اولویت اساسی استان در بخش اجرای طرح های تامین آب، ساخت سد معشوره است، تصریح کرد: این سد حیاتی طی هشت سال گذشته کمتر از 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که این غیر قابل قبول است که با مصوبه سفر استانی هیئت دولت عملیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات اجرایی سد معشوره اوایل پاییز با تکمیل کارگاه آغاز می شود

عملیات اجرایی سد معشوره اوایل پاییز با تکمیل کارگاه آغاز می شود