مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 تیر 1401 ساعت 20:122022-07-22پزشكي

افزایش شهر های قرمز و نارنجی از 50 به 143 شهرستان!


بر اساس رنگ بندی جدید کرونایی کشورمان که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر کرده، رنگ های قرمز و نارنجی (که معنای آن ها «بسیار پرخطر» و «پرخطر» است) که تنها 50 شهرستان کشورمان را در بر گرفته بود، - این اوضاع را می شود با نیم نگاهی به تصویر فوق نیز دریافت؛ در تغییرات نقشه رنگ بندی که مدت های مدید تنها با دو رنگ زرد (کم خطر) و آبی (عادی) رنگ آمیزی می شد و حالا چند هفته است که تغییراتی اساسی را به خود دیده و به سرعت بر میزان رنگ های قرمز و نارنجی آن افزوده می شود تا جایی که می بینیم در نقشه اخیر شمار شهرهای قرمز آن از 15 به 57 شهرستان افزایش یافته است.

بر اساس نقشه جدید که از فردا، 1 مرداد اعمال خواهد شد، شمار شهر های نارنجی هم از 35 به 86 شهرستان افزایش یافته است؛ شهر هایی که در آستانه وضعیت بحرانی یعنی قرمز قرار دارند و پراکندگی شان در نقشه به گونه ای است که می شود بحرانی شدن اوضاع در مناطق وسیع تری از کشور در هفته آتی پیش بینی کرد.

این در حالی است که بر اساس بروزرسانی اخیر، شمار شهر های زرد تقریبا بی تغییر مانده (از 208 به 199 شهرستان کاهش یافته) اما شمار شهر های آبی به شدت کم شده و از 190 به 106 شهرستان رسیده است.

کاهشی که در آمارهای کرونایی هم دیده می شود که رو به افزایش و نگران کننده است، به ویژه آنکه می دانیم تزریق دوز بوستر واکسن در کشو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش شهر های قرمز و نارنجی از 50 به 143 شهرستان!

افزایش شهر های قرمز و نارنجی از 50 به 143 شهرستان!