مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 تیر 1401 ساعت 10:072022-07-13سياسي

ذوالنوری: حضور آمریکا در منطقه چیزی جز فساد و فتنه و شر ندارد/ مردم منطقه بیدار و حواسشان جمع باشد


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: بایدن با هر انگیزه ای که به عربستان سفر کند به ضرر منطقه است چون حضور آمریکا در منطقه به جز فساد و فتنه چیز دیگری برای مردم منطقه نخواهد داشت، - حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس قم در خصوص سفر رییس جمهور آمریکا به عربستان اظهار کرد: آمریکا منافع نامشروع خود را در دوشیدن حکام وابسته و متزلزل منطقه مانند حکام عربستان می بیند.

وی افزود: ترامپ چند سال قبل در سفر به عربستان معامله قرن را طراحی و اجرایی کرد که بخش عمده آن در تعامل و ارتباط با عربستان تعریف شده است، در دوران ریاست جمهوری بایدن به دلیل مطرح بودن بحث انتخابات کنگره در آمریکا و اینکه از انتخاب رییس جمهور جدید مدتی گذشته بود، این موضوع چندان پیگیری نشد.

ذوالنوری تصریح کرد: در حال حاضر جریان ترامپ هجمه طولانی مدت و گسترده ای را بر روی بایدن گذاشته است و این موضوع باعث شده که سیاست خارجه دوران ریاست جمهوری فعلی ناموفق جلوه دهد، چون معتقد هستند ترامپ توانست یک معامله 400 میلیون دلاری را با عربستان انجام دهد و موفق بود اما بایدن در زنده کردن آن ناموفق عمل کرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص دلایل سفر بایدن به عربستان بیان کرد: عمده ترین دلیل سفر بایدن به عربستان زنده کردن منافع ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذوالنوری: حضور آمریکا در منطقه چیزی جز فساد و فتنه و شر ندارد/ مردم منطقه بیدار و حواسشان جمع باشد

ذوالنوری: حضور آمریکا در منطقه چیزی جز فساد و فتنه و شر ندارد/ مردم منطقه بیدار و حواسشان جمع باشد