مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 تیر 1401 ساعت 09:572022-07-07اجتماعي

پای سند تحول را به مدارس باز کنید

پای سند تحول را به مدارس باز کنید

امید است با گشودن پای سند به مدارس، طلسم این راز سربه مهر پس از سال ها شکسته شود و تجربه اجرای سند به مدارس نشاط تازه ای ببخشد.

- محمود فرشیدی دبیرکل کانون تربیت اسلامی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: با نگاهی به کارنامه مدارس طی سال های اخیر می توان ادعا کرد که خانواده ها، دانش آموزان و معلمان گلایه های جدی از عملکرد واحدهای آموزشی دارند و برای دستیابی به مدرسه تراز نظام اسلامی باید هرچه سریع تر گام های قاطع و اساسی  برداشته شود.

وی افزود: واقعیت آن است که ساختار اداری و ستادی آموزش و پرورش بسیار صلب و حجیم است و انبوه مشکلات اقتصادی و روزمره، آن چنان ستاد را درگیر کرده است که مصالح و منافع دانش آموز در لابه لای این پیچ وخم ها کمتر مجال رسیدگی و برنامه ریزی می یابد به همین دلیل تنها با رویکردی انقلابی می توان به موازات رتق و فتق امور جاری با عزم و اراده ای قوی برای نوآوری و تحول آفرینی در مدارس گام هایی برداشت.

فرشیدی تصریح کرد: با پایان یافتن سال تحصیلی و فرا رسیدن فرصت تابستان انتظار می رود که آموزش و پرورش از این فرصت برای برنامه ریزی تحول آفرین از مهرماه آینده حداکثر بهره برداری را کند چرا که دولت سیزدهم منادی تحول خواهی و تحول آفرینی است و مردم منتظرند تا پیام و پیامد تحول را در مدارس نیز بØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پای سند تحول را به مدارس باز کنید

پای سند تحول را به مدارس باز کنید