مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 تیر 1401 ساعت 14:022022-07-05سياسي

کارویژه شورای آموزش و پرورش باید اجرای سند تحول باشد


به گزارش خبرگزاری فارس از فردیس، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای آموزش و پرورش فردیس که صبح امروز برگزار شد؛ بر لزوم اهتمام ویژه آموزش و پرورش در اجرای سند تحول به عنوان یک سند بالادستی در نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: چقدر به اجرای سند تحول بنیادین اهتمام داریم؟!  وی یکی از موارد سند تحول را تصویب طرح رتبه بندی معلمان دانست و گفت: این طرح اگرچه تصویب شد، اما بر اساس خواسته سند تحول نبود.

طرح رتبه بندی معلمان که تصویب آن را در بوق و کرنا کردیم و برای آن بر سر معلمان منت گذاشتیم، چیزی بیشتر از افزایش حقوق معلمان نبود.

اجرای کلیشه ای یک قسمت از سند تحول، مناسب نیست.

سند تحول باید به صورت کامل اجرا شود و حتی در نواحی آموزش و پرورش اجرای کامل سند تحول در دستور کار باشد و برای آن برنامه وجود داشته باشد.

   نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که برای اجرای سند تحول بنیادین که نتیجه آن تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی است؛ چه برنامه ای داریم؛ تاکید کرد: از مدیر مدرسه تا وزیر باید برای اجرایی شدن سند تحول برنامه داشته باشند.

برای جذب معلمان و به ویژه مدیران دقت داشته باشیم و مدیری که به سند تحول اهتمامی ندارد، نباید منصوب شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارویژه شورای آموزش و پرورش باید اجرای سند تحول باشد

کارویژه شورای آموزش و پرورش باید اجرای سند تحول باشد