مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 تیر 1401 ساعت 13:372022-06-27سياسي

فعالیت 8 تیم مصلح و حکم قرآنی در شهرستان رفسنجان/صلح و سازش 70 درصد از پرونده های دادگستری


250 نفر در قالب هشت تیم مصلح و حکم قرآنی در سطح شهرستان و بخش ها و روستاها با دادگستری رفسنجان همکاری می کنند که در همین رابطه 6 مورد گذشت از قصاص داشته ایم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت الاسلام محمدمهدی پورمحمدی رییس دادگستری رفسنجان امروز در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه با گرامیداشت یاد شهدای هفتم تیر اظهار کرد: در 3 ماهه اول سال 1401 ورودی پرونده ها در مقایسه با سال گذشته 5 برابر افزایش پیدا کرده است و در ماه به هر قاضی تقریبا 180 پرونده می رسد.

رییس دادگستری رفسنجان قضاوت را مسئولیت سنگینی دانست که باید در قبال هر حکم جوابگو باشیم و کشف حقیقت را بسیار سخت خواند و افزود: رفسنجان بیشترین وکیل در استان کرمان را دارد.

وی با اشاره به افزایش آمار ازدواج در سال 1400 عنوان کرد: در دوران کرونا به علت کاهش هزینه ها آمار ازدواج بالا رفته است و 1902 ازدواج رخ داده است، که این نشان می دهد که اگر موانع برطرف شود، جوانان به ازدواج تمایل بیشتری نشان می دهند.

پورمحمدی افزود: سال گذشته در آمار طلاق رشد نداشته ایم و در سال 99، 616 طلاق اتفاق افتاده بود و 615 طلاق در سال 1400 انجام گرفته است.

رییس دادگستری شهرستان رفسنجان در ادامه عنوان کرد: 70 درصد از پروندها منجر به صلح و سازش شده است، تصریح کرد: یکی از ماموریت های بزرگ قوه قضاییه ترویج ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت 8 تیم مصلح و حکم قرآنی در شهرستان رفسنجان/صلح و سازش 70 درصد از پرونده های دادگستری

فعالیت 8 تیم مصلح و حکم قرآنی در شهرستان رفسنجان/صلح و سازش 70 درصد از پرونده های دادگستری