مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 تیر 1401 ساعت 08:372022-06-25حوادث

در پلیس راه «کمین» نداریم/ حضور پلیس در جاده ها نقش بازداندگی دارد


به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، طی چند روز گذشته تعدادی گزارش مردمی مبنی بر کمین مأموران پلیس در محورهای مواصلاتی شمال کشور و مازندران داشتیم و مخاطبان خبرگزاری فارس خواستار پیگیری موضوع شدند.

با توجه به اینکه کمین مأموران پلیس راه در جاده های کشور ممنوع بوده و مسؤولان انتظامی اعلام کردند در پلیس راه موضوعی با عنوان کمین نداریم، مسئله را با سرهنگ سیاوش محبی سرپرست پلیس راه راهور ناجا که برای بازدید از جاده جایگزین بالادست سد هراز به مازندران سفر داشتند، در جریان گذاشتیم.

سرپرست پلیس راه راهور ناجا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان آمل، اظهار کرد: در پلیس راه کمین کردن نداریم زیرا این مهم طی ابلاغی به همه نیروها اعلام شده است.

سیاوش محبی افزود: به تمام نیروهای گشت راهور و پلیس راه سراسر کشور ابلاغ شده که در مکان هایی مستقر شوند که مردم آنها را ببینند و حضورشان برای رانندگان اقدام بازدارندگی داشته باشد پس باید در مکان هایی استقرار داشته باشند که در دید رانندگان بوده و حضورشان کاهش تخلفات را شامل شود.

وی تصریح کرد: همه رانندگان وسایل نقلیه باید قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را با دقت رعایت کنند و سلامت خودشان و دیگران برای آنها بسیار مهم باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در پلیس راه «کمین» نداریم/ حضور پلیس در جاده ها نقش بازداندگی دارد

در پلیس راه «کمین» نداریم/ حضور پلیس در جاده ها نقش بازداندگی دارد