مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 تیر 1401 ساعت 10:422022-06-22اقتصادي

رییس بانک مرکزی: پرداخت 40 هزار میلیارد تومانی تسهیلات ودیعه مسکن تصویب شد


علی صالح آبادی با اشاره به وام ودیعه مسکن گفت: پرداخت 40 هزار میلیارد تومانی تسهیلات ودیعه مسکن تصویب شد.

- به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، علی صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی صبح امروز چهارشنبه (1تیر) در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با ساماندهی شرایط بازار ارز، اظهار داشت: بانک مرکزی از هفته گذشته در تعاملی که با کانون صرافی ها وصرافی های معتبر و صادر کنندگان داشته است به جمع بندی رسیده که بازار توافقی عرضه و تقاضای ارز را راه اندازی کند.

  وی ادامه داد: از هفته گذشته امکان معاملات توافقی ارز در صرافی ها فراهم شد و از دیروز هم دربازار متشکل ارزی این امکان فراهم شد.

رییس بانک مرکزی گفت: زمانی که این امکان در بازار متشکل ارزی باشد چون عرضه و تقاضا در سامانه مشخص که در اختیار صرافی ها و بانک ها هم قرار می گیرد، طبعا عمق این بازار افزایش پیدا می کند و پیش بینی این است که صادر کنندگان متعددی که علاقه مند هستند ارزی وارد این سامانه کنند و با ما هم مذاکراتی داشته اند، ارز خود را در این سامانه عرضه کنند و خریداران هم می توانند خریداری کنند و قیمت ها در این بازار براساس مکانیسم عرضه و تقاضا خواهد بود.

صالح آبادی تصریح کرد:  لذا با عمقی که این بازار پیدا می کند می تواند تقاضاهای واقعی که در سطح بازار وجود دارد را به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس بانک مرکزی: پرداخت 40 هزار میلیارد تومانی تسهیلات ودیعه مسکن تصویب شد

رییس بانک مرکزی: پرداخت 40 هزار میلیارد تومانی تسهیلات ودیعه مسکن تصویب شد