مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 خرداد 1401 ساعت 21:172022-06-20سياسي

یادواره شهدای کارگری و کارفرمایی در مازندران برگزار می شود


یادواره شهید شاخص کارگری کشوری شهید گرانقدر نوروزعلی یزدانخواه با دو محوریت به میزبانی فریدونکنار در هفته دفاع مقدس و مراسم ملی نیز در سالروز شهادت این شهید والامقام در سپاه کربلا برگزار می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سیدجواد حسینیان مسوول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه کربلا گفت: یادواره شهید شاخص کارگری کشوری شهید گرانقدر نوروزعلی یزدانخواه با دو محوریت به میزبانی سپاه ناحیه فریدونکنار در هفته دفاع مقدس و مراسم ملی نیز در سالروز شهادت این شهید والامقام برگزار خواهد شد.

وی افزود: ساخت مستند و فیلم برای شهید یزدانخواه، تهیه کتاب صوتی، چاپ مجدد کتاب شهید، ساخت سردیس شهید، تبلیغات محیطی و.

از دیگر برنامه های مهم در دست اقدام است.

  دبیر ستاد یادواره شهدای کارگری و کارفرمایی استان بیان کرد: باید بتوانیم هر چه بهتر و بیشتر شهدای قشر زحمتکش کارگر را به جامعه کارگری و مردم معرفی نماییم،  شهدا و ایثارگرانی که هم در هشت سال دفاع مقدس در خط اول مقدم بودن و هم در جنگ نابرابر اقتصادی امروز گوش به فرمان ولایت ایستاده اند .

برمر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدونکنار نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهید یزدانخواه و خانواده ایشان حق زیادی بر گردن ما دارند، گفت: 5 شهید از بیت یزدانخواه تقدیم نظام جمهوری اسل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادواره شهدای کارگری و کارفرمایی در مازندران برگزار می شود

یادواره شهدای کارگری و کارفرمایی در مازندران برگزار می شود