مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 خرداد 1401 ساعت 16:422022-06-15بين الملل

ترکیه پیشنهاد ناتو را رد کرد


منابع رسانه ای از رد پیشنهاد ناتو از سوی آنکارا برای برگزاری نشست بین سوئد، ترکیه و فنلاند در خبر دادند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، رسانه ها بعد از ظهر چهارشنبه به وقت تهران گزارش کردند که ترکیه پیشنهاد تازه ناتو در زمینه برگزاری نشست سه جانبه بین ترکیه، سوئد و فنلاند را رد کرده است.

به نوشته روزنامه فایننشال تایمز ترکیه دعوت ناتو را برای شرکت در مذاکرات سه جانبه با فنلاند و سوئد با هدف یافتن راه حلی برای  رفع مخالفت آنکارا با درخواست کشورهای شمال اروپا برای پیوستن به این ائتلاف نظامی غرب رد کرده است.

به گفته مقام های مطلع، نشستی که قرار بود روز چهارشنبه بین مقامات سه کشور و توسط یک مقام ارشد ناتو برگزار شود، شکل نگرفت.

به دلیل حمله روسیه به اوکراین، سوئد و فنلاند در ماه گذشته درخواست پیوستن به ناتو کردند و سران این ائتلاف نیز اعلام کردند که انتظار می رود پیشنهادات آن ها طی چند هفته تصویب شود،اما مخالفت های ترکیه این روند را متوقف کرده و رجب طیب اردوغان   رییس جمهور ترکیه، دو کشور را حامی تروریست ها خواند و سوئد را به شکست در سرکوب اعضای پ ک ک ، (حزب کارگران کردستان ترکیه) متهم کرد.

  اردوغان روز چهارشنبه بار دیگر خواستار امتیازگیری از این دو کشور شمال اروپا شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترکیه پیشنهاد ناتو را رد کرد

ترکیه پیشنهاد ناتو را رد کرد