مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 ساعت 07:522022-06-09اقتصادي

معرفی 10 رقم جدید گندم توسط موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور


به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه، خشنواد علیزاده صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: گندم نان، گندم دوروم، جو و نخود به عنوان دستاوردهای ارزشمند موسسه دیم در راستای بهبود پتانسیل عملکرد، ارتقا کیفیت، مقاومت و تحمل تنش های زنده و غیر زنده و تنوع بخشی ژنتیکی و محصولی است.

وی گفت: ارقام جدید موسسه در مقایسه با ارقامی بومی در مقابل آفات، بیماری ها، خشکی و سرما مقاومت بالایی دارند.

علیزاده اضافه کرد: افزایش تولید هسته های بذری دیم به 6 هزار تن در سال گذشته برای توسعه نفوذ ارقام جدید در عرصه ها، با وجود خشکسالی شدید  از مهمترین دستاورد های این موسسه در کنار معرفی اراقام است.

رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، از تدوین برنامه 5 ساله تولید بذر طی نشست های مشترک با بخش اجرا با رویکرد زنجیره کامل در تولید هسته های بذری خبر داد.

وی افزود: ایجاد شبکه تحقیقات دیم با مرجعیت موسسه و توسعه طرح های مشترک و افزایش فعالیت های ترویجی با مشارکت بخش اجرا در استان ها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در امر تکثیر هسته های بذری از فعالیت های مهم موسسه دیم در سال گذشته و پیش رو است.

علیزاده گفت:  افزایش بهره وری تولید در نظام های کشت دیم کشور با شناسایی خلاء عملکرد دیم و تعیین سناریوهای موثر در پایداری و جهش تولید در اراضی دیم کشور در شرایط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معرفی 10 رقم جدید گندم توسط موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور

معرفی 10 رقم جدید گندم توسط موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور