مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 خرداد 1401 ساعت 08:272022-06-07فناوري

زارع پور: ساز و کارهایی برای وصول مطالبات کشورها ایجاد می شود


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: در آخرین روز سفر به ژنو برای دیدار با ماساهیکو متوکی ، - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یکی از شبکه های اجتماعی نوشت: بر اساس صحبت های دبیر کل اتحادیه جهانی پُست، در ماه های آینده سازوکار هایی برای رفع موانع پست بین المللی و وصول مطالبات کشور ها ایجاد خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: در آخرین روز سفر به ژنو برای دیدار با ماساهیکو متوکی ، دبیر کل اتحادیه جهانی پست به برن رفتم.

وی افزود: در ابتدای این دیدار انتخاب متوکی به دبیرکلی اتحادیه جهانی پست (UPU) را تبریک گفتم و سپس اقدامات شرکت ملی پست ایران در پیاده سازی طرح تحول و هوشمندسازی فرایند های پستی را توضیح دادم.

از نقش فعال و همکاری نزدیک شرکت ملی پست ایران با این اتحادیه در طول سال های گذشته گفتم و خواستار بسط بیشتر این روابط شدم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: همچنین از دبیرکل خواستم تا برای رفع موانع و محدودیت های ناشی از تحریم های ناعادلانه در مسیر پست بین الملل تلاش کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زارع پور: ساز و کارهایی برای وصول مطالبات کشورها ایجاد می شود

زارع پور: ساز و کارهایی برای وصول مطالبات کشورها ایجاد می شود