مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 خرداد 1401 ساعت 12:572022-06-04سياسي

دولت برای اصلاحات اقتصادی شجاعانه پای کار آمد


دولت آقای رییسی برای اصلاحات اقتصادی شجاعانه پای کار آمد و این اقدام در حالی است که با وجود مصوبه مجلس، دولت قبل جرأت اجرای چنین اقدامی را نداشت.

- حجت الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به اصلاحات اقتصادی صورت گرفته در کشور در بحث ارز ترجیحی گفت: در سال پایانی دولت قبل مجلس مصوب کرد که ارز ترجیحی تخصیص یافته به کالاهای اساسی حذف و معادل ریالی آن به مردم پرداخت شود اما دولت سابق جرأت اجرای این مصوبه را نداشت.

وی افزود: واقعیت این است که دولت آقای رییسی در بحث اصلاحات اقتصادی در بحث ارز ترجیحی با جسارت و جرأت جلو آمد و این طرح را اجرا کرد.

واقعیت این است که دولت با توجه به شرایط اقتصادی کشور و وضعیتی که امروز برای کل جهان از نظر تأمین مواد غذایی پیش آمده چاره ای جز اجرای این طرح نداشت.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت اوکراین اعلام کرده که ممکن است قیمت گندم تا 700 دلار به ازای هر تن افزایش یابد و این یعنی اینکه هر کیلو گندم به 200 هزار  تومان برسد.

سبزی خاطرنشان کرد: اگر طرح اصلاح اقتصادی در بحث یارانه ها درست اجرا شود ما هیچ نیازی به واردات گندم برای تأمین نیاز کشور نداریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت برای اصلاحات اقتصادی شجاعانه پای کار آمد

دولت برای اصلاحات اقتصادی شجاعانه پای کار آمد