مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 خرداد 1401 ساعت 08:272022-05-31حوادث

برخورد ال نود با کامیون/ مصدومیت شدید راننده به خاطر قفل بودن ایربگ!+ عکس


معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور از برخورد شدید سواری ال نود با کامیون در بزرگراه شهید همدانی خبر داد.

- به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد شدید سواری ال نود با کامیون در حال حرکت در مسیر بزرگراه همدانی قبل از پژوهش خبر داد.

 سرهنگ علی همه خانی ضمن بیان این خبر اعلام کرد: درساعت 07:15 صبح دیروز وقوع یک فقره تصادف شدید بین سواری ال نود و کامیون در حال حرکت در مسیر شرق به غرب بزرگراه همدانی قبل از پژوهش به پلیس 110 اعلام شد که گزارش اولیه حکایت از این داشت که سواری ال نود به علت عدم توجه به جلو با این کامیون برخورد کرده و در لاین یک متوقف می شوند.

سرهنگ همه خانی ادامه داد : با حضور تیم کارشناسی پلیس بزرگراه های پلیس راهور تهران بزرگ در محل حادثه ضمن کنترل بار ترافیکی محل و ایمن سازی محدوده تصادف برای جلوگیری از تکرار حوادث ناگوار این سواری با کمک جرثقیل از موقعیت خارج شده و خودروهایی که مدتی بود پشت این تصادف از حرکت بازایستاده بودند به مسیر خود ادامه داده و عوامل کارشناس نسبت به بررسی علل و عوامل این حادثه اقدام کردند.

وی افزود: در این حادثه راننده ال نود بشدت مصدوم شد که با حضور نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل گردید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد ال نود با کامیون/ مصدومیت شدید راننده به خاطر قفل بودن ایربگ!+ عکس

برخورد ال نود با کامیون/ مصدومیت شدید راننده به خاطر قفل بودن ایربگ!+ عکس