مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 خرداد 1401 ساعت 17:022022-05-30اجتماعي

دمای هوا در استان اردبیل افزایش می یابد/ پیش بینی ثبت دمای 36 درجه در برخی مناطق


مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: دمای هوا طی هفته جاری روندی افزایشی خواهد داشت و در برخی شهرستان ها بیشینه دما حتی به 34 تا 36 درجه سلسیوس خواهد رسید.

- سیاوش محمدی، مدیرکل هواشناسی استان اردبیل عصر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس اردبیل اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی نسبتاً پایدار در استان است و  بر این اساس آسمان غالباً صاف تا نیمه ابری، توام با وزش باد خزری، گاهی تند و همراه با هوای مطبوع بهاری پیش بینی می شود.

وی افزود: دما در مدت مذکور روندی افزایشی خواهد داشت و در شهرستان های کوثر، پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز حتی بیشینه دمای هوا به 34 تا 36 درجه سلسیوس خواهد رسید.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: با توجه به شرایط فصلی و محلی و نیز گذر امواج دامنه کوتاه تراز میانی جو، طی ساعات بعد از ظهر و عصر رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده باران و رعد و برق، در دامنه کوه ها با احتمال اصابت صاعقه به ویژه در شهرستان های مجاور کوهستان سبلان و کوه های باغرو احتمال می رود.

انتهای پیام/3727/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دمای هوا در استان اردبیل افزایش می یابد/ پیش بینی ثبت دمای 36 درجه در برخی مناطق

دمای هوا در استان اردبیل افزایش می یابد/ پیش بینی ثبت دمای 36 درجه در برخی مناطق