مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 خرداد 1401 ساعت 10:372022-05-30دانش

اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها از شاخص های ارزیابی برخوردار است


به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله زاده، رییس دانشگاه تبریز، در اولین اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه تبریز و با حضور وزیر علوم، - رییس دانشگاه تبریز گفت: اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها از تمامی پشتیبانی های لازم و شاخص های ارزیابی برخوردار است و در کارگروه های تخصصی برای ارائه راهکار ها و برنامه های عملی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله زاده، رییس دانشگاه تبریز، در اولین اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه تبریز و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: شهر تبریز، شهر علامه ها و شهیدان محراب، چون آیت الله مدنی و آیت الله قاضی طباطبایی، لشکریان عاشورایی و فرماندهان دلاوری، چون شهید باکری و یارانش بوده و دانشگاه تبریز نیز مشهدالشهدای دانشگاه های کشور است.

نصراله زاده ادامه داد: دانشگاه تبریز با 75 سال سابقه، بعد از دانشگاه تهران، به عنوان قدیمی ترین دانشگاه ایران بوده و در میان پنج دانشگاه جامع و 14 دانشگاه برتر کشور، افتخار آفرینی می کند.

بیشتر بخوانید: آغاز اجلاس روسای دانشگاه های کشور در دانشگاه تبریز رییس دانشگاه تبریز افزود: بیش از 21 هزار دانشجو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها از شاخص های ارزیابی برخوردار است

اجلاس سراسری روسای دانشگاه ها از شاخص های ارزیابی برخوردار است