مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 خرداد 1401 ساعت 07:172022-05-28پزشكي

سازمان جهانی بهداشت: آبله میمون به 20 کشور رسید


بیماری آبله میمون در مرکز و غرب قاره آفریقا تاکنون اغلب بر اثر تماس با حیوانات شیوع پیدا می کرد و به دیگر مناطق جهان نیز سرایت نمی کرد.

- سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تاکنون گزارش هایی مبنی بر شناسایی نزدیک به 200 مورد ابتلا به بیماری آبله میمون در بیش از 20 کشور دریافت کرده است.

به گزارش ایرنا، این نهاد بین المللی با این حال همه گیری آبله میمون در بین انسان ها را قابل کنترل توصیف کرد.

سازمان جهانی بهداشت همچنین خواستار ذخیره واکسن ها و داروهای موجود برای مقابله با آبله میمون در راستای توزیع عادلانه آنها در سطح جهان شد.

به گفته سازمان جهانی بهداشت هنوز بسیاری از پرسش ها درباره نحوه شیوع اولیه آبله میمون در بین انسان ها بی پاسخ مانده است.

با این حال مقامات این سازمان بر این باور هستند که تغییرات ژنتیکی ویروس آبله میمون نقشی در شیوع آن بین انسان ها ندارد.

یکی از مشاوران ارشد سازمان جهانی بهداشت پیش از این گفته بود که همه گیری آبله میمون در اروپا، آمریکا، اسراییل و استرالیا احتمالا به برقراری رابطه جنسی در دو گردهمایی در بلژیک و اسپانیا مرتبط است.

انتقال ویروس آبله میمون از انسان به انسان در جریان برقراری رابطه جنسی با الگوی معمول شیوع این ویروس در بین انسان ها تفاوت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان جهانی بهداشت: آبله میمون به 20 کشور رسید

سازمان جهانی بهداشت: آبله میمون به 20 کشور رسید