رییس مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران گفت: برگزاری پویش های مردمی در بخش های مختلف برای تحقق اهداف در حوزه فرهنگی و اجتماعی، مهم است.
- به گزارش، محمد امین توکلی زاده صبح دوشنبه در نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور که در مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: شهرداری ها مهمترین نهاد مرتبط با مردم است و برگزاری پویش های مردمی در بخش های مختلف برای تحقق اهداف در حوزه فرهنگی و اجتماعی، مهم است.
رییس مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران افزود: در مجموعه فرهنگی و اجتماعی کلانشهرها نیز باید الگوسازی کرد و این نشست باید مقدمه ای برای توسعه فرهنگ رضوی باشد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه حاشیه نشینی از معضلات کشور محسوب می شود و خوشبختانه حاشیه نشینی در مشهد با بهره گیری از ظرفیت های مختلف موضوع ساماندهی حاشیه شهر به خوبی پیگیری می شود.
توکلی زاده افزود: با استفاده از ظرفیت این مجمع در عرصه ملی می توان ایفای نقش کرد و کمک به دولت از مهمترین ظرفیت های این مجمع است.
رییس مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران اظهار کرد: شهرداری ها در کنار دولت می توانند با ساختار قرارگاهی نقش مهمی در حوزه های مختلف ایفا کنند.
کلید واژه ها: پویش های مردمی - کلانشهرها - اجتماعی - فرهنگ - فرهنگی - شهرداران - برگزاری - حاشیه نشینی - مردم - حاشیه - مختلف - مردمی - اهداف - کمیسیون اجتماعی - پویش - مجمع - حوزه - تحقق - توکلی - ایران - شهرداری ها - فرهنگ رضوی - بهره گیری - حاشیه شهر - کشور - ساماندهی - زاده - نشست - گیری - رییس