مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 خرداد 1401 ساعت 02:022022-05-22بين الملل

مانع تراشی تل آویو برای سفر هیئت تحقیقاتی پارلمان اروپا


رژیم صهیونیستی مانع سفر هیئت پارلمانی اروپا برای تحقیق پیرامون ترور خبرنگار فلسطینی شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا سفر به مناطق اشغالی فلسطین را بدلیل عدم صدور روادید از سوی تل آویو از دست داد.

قرار بود تا این هیئت اروپایی مسائل میدانی مربوط به شهادت شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی را بررسی کند که سرانجام تل آویو به آن ها مجوز سفر نداد.

مانو پینِدا از جمله اعضای این هیئت اروپایی گفت: اسراییل جلوی کار این هیأت پارلمانی اروپایی را گرفت و همچنین از سفر این هیئت به نوار غزه نیز جلوگیری کرده است.

همچنین رابرت متسولا رییس پارلمان اروپا با ابراز تأسف از این اقدام رژیم صهیونیستی خواستار بررسی ابعاد ترور خبرنگار فلسطینی شد.

ارتش رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر جنایت نه چندان تازه خود مدعی شده که ابوعاقله در میان تیراندازی فلسطینی ها و نظامیان این رژیم گرفتار شده است.

هر چند رسانه ها و شاهدان عینی گزارش های خلاف این را تأیید می کنند، مبنی بر اینکه در آن روز هیچ درگیری یا تیراندازی در منطقه نزدیک به محل حضور شیرین رخ نداده است.

سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا به سرعت نامه نمایندگان دموکرات کنگره را محکوم کرد و مدعی شد این نامه زمینه قتل شیرین را نادیده گرفته و تلویحاً تل آویو را مق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مانع تراشی تل آویو برای سفر هیئت تحقیقاتی پارلمان اروپا

مانع تراشی تل آویو برای سفر هیئت تحقیقاتی پارلمان اروپا