مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 ساعت 13:322022-05-17اجتماعي

سرمایه ام در آتش سوخت، اما امیدم نه/ بانوی کارآفرینی که از صفر شروع کردن را بلد است


گروه چهارمحال و بختیاری زندگی مجموعه ای از مسیرهای گوناگون و جاده های پُرپیچ و خم است، روزهای آفتابی دارد و گاهی هم آنقدر هوا گرفته می شود که هر لحظه منتظر ریزش باران و طغیان سیل هستی.

کسی که زمانی در آرامش و آسایش و رفاه زندگی می کرد و از دغدغه های زندگی اطلاعی نداشت دست تقدیر او را وارد یک زندگی پُرتلاطم کرد که مشکلات امانش را بریده و هر روز ذره ای از امید باقیمانده اش را از دست می داد و دیگر هیچ امیدی به زندگی نداشت.

افسرده شده بود تا اینکه تصمیم خود را گرفت و جنگ با مشکلات را آغاز کرد.

 خواستن توانستن است بر روی چند تکه کاغذ نوشتم خواستن توانستن است و کاغذها را در چند قسمت از خانه چسباندم، با کمک خانواده ام مشغول بافتن یک فرش شدم آن زمان چیزی از بافتن فرش بلد نبودم اما تلاشم را کردم و با تمام سختی ها فرش را تمام کردم آن را فروختم و با پولش هزینه خرید یک چرخ خیاطی را دادم.

تمام تلاش و باورم با یک جرقه دود شد و به آسمان رفت بعد از آن تمام تلاشم را برای زندگی کردم به چند تولیدی سر زدم و سفارش کار می گرفتم در خانه می دوختم و چند روز بعد تحویل می دادم بعد از چند وقتی به این فکر افتادم که یک کار برای خودم راه بیندازم و یک مکان کوچک را اجاره کردم و مشغول به کار شدم اما همیشه همه چیز آن طور که می خواهیم و فکر می کنیم پیش نمی رود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه ام در آتش سوخت، اما امیدم نه/ بانوی کارآفرینی که از صفر شروع کردن را بلد است

سرمایه ام در آتش سوخت، اما امیدم نه/ بانوی کارآفرینی که از صفر شروع کردن را بلد است