مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اردیبهشت 1401 ساعت 22:022022-05-16اقتصادي

کشف دو انبار برنج ایرانی تقلبی توسط سازمان اطلاعات سپاه قم


سازمان اطلاعات سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) با دریافت گزارش های مردمی دو انبار برنج را کشف کرد که متخلفان می خواستند برنج پاکستانی را با کیسه برنج ایرانی با چند برابر قیمت به مردم بفروشند در یکی از انبارها 5 تن و 900 کیلوگرم و در دیگری 94 کیسه برنج تقلبی کشف شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سازمان اطلاعات سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) با دریافت گزارش مردمی مبنی بر تقلبی بودن برج ایرانی نسبت به کشف یک انبار برنج تقلبی در منطقه کوه سفید قم و برخورد با افراد متخلف اقدام کرد که در این انبار 5 تن و 900 کیلوگرم برنج کشف شد.

همچنین در پیگیری گزارش دیگری، انبار برنج تقلبی در خیابان عمار یاسر قم کشف و در این انبار نیز 94 کیسه برنج تقلبی ایرانی جمع آوری شد.

افراد متخلف این دو انبار قصد داشتند که برنج های پاکستانی را به اسم و با کیسه برنج ایرانی به قیمتی بیش از هر کیلو 300 هزار تومان به مردم بفروشند که سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه استان قم مانع از اقدام شوم آن ها شدند.

در این اقدامات گشت سازمان تعزیرات حکومتی حضور داشته و در نهایت کالاهای اساسی به این سازمان تحویل داده شده است.

انتهای پیام/78023


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف دو انبار برنج ایرانی تقلبی توسط سازمان اطلاعات سپاه قم

کشف دو انبار برنج ایرانی تقلبی توسط سازمان اطلاعات سپاه قم