مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اردیبهشت 1401 ساعت 09:272022-05-16اقتصادي

آمادگی اتاق بازرگانی البرز برای پروژه های انبوه سازی مسکن


رییس کمیسیون سرمایه گذاری(پول و بانک) و توسعه خدمات اتاق بازرگانی البرز گفت: در قالب فعالیت های کمیته ساخت این کمیسیون مقرر شده است که طرح پیشنهادی برای اعلام مشارکت سازندگان مسکن کرج در پروژه های انبوه سازی استان تهیه و به استاندار ارائه شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، شاهین ظهوری، رییس کمیسیون سرمایه گذاری(پول و بانک) و توسعه خدمات اتاق بازرگانی البرز، در نشست کمیته ساخت کمیسیون سرمایه گذاری(پول و بانک) و توسعه خدمات در ارتباط با موضوع جلسه ای که با حضور اعضای این کمیته و مسؤولانی از اداره کل راه و شهرسازی استان و شهرداری کرج پیرامون مشارکت فعالان بخش خصوصی در انجام پروژه های انبوه مسکن در استان بر گزار شد، گفت: فعالان بخش خصوصی البرز در سالیان گذشته تجربه مشارکت در ساخت چنین پروژه هایی را داشته اند، اما در فرآیند کار با چالش های زیادی مواجه شدند.

 وی بیان کرد: مشکلاتی مانند عدم تامین زیرساخت ها در محل پروژه، بوروکراسی اداری طولانی مدت برای اخذ پروانه ساختمانی و یا تعیین نرخ بالای عوارض پرداختی جهت ساخت از جمله چالش های جدی پیش روی سازندگان مسکن بود و این نشان می دهد که پیش خرید چنین پروژه هایی بدون تضمین تمامی جوانب راهکار مناسبی نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی اتاق بازرگانی البرز برای پروژه های انبوه سازی مسکن

آمادگی اتاق بازرگانی البرز برای پروژه های انبوه سازی مسکن