مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 ساعت 19:172022-05-15اجتماعي

کشف آرامگاه ساتراپ سلوکی در نهاوند


سرپرست هیئت باستان شناسی فصل دوم کاوش تپه نقاره چی از کشف آرامگاهی از دوره سلوکی در این محوطه باستانی خبر داد که احتمال می رود، محل دفن یکی از سرداران و ساتراپ های دوره سلوکی است.

- به گزارش مهر، محسن جانجان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تپه نقاره چی تپه ای مدور با ارتفاع حدود 8 متر است که در جنوب شرقی نهاوند و در بین مزارع و باغات میوه قرار دارد، افزود: با توجه به نزدیکی این تپه با محوطه لائودیسه به منظور یافتن ارتباط بین شهر لائودیسه دوره سلوکی و گور دفن شده در این تپه که در گزارش ناصرالدین شاه نیز به آن اشاره شده انجام این برنامه ضروری به نظر می رسید.

وی با بیان اینکه اسکندر مقدونی با هدف یونانی کردن ایران معلم، هنرمند، مورخ، تاجر و… را به همراه خود به ایران آورد، تصریح کرد: سلوکی ها نیز از این شیوه اسکندر پیروی کردند و شهرهای متعددی بنا نهادند که شهر نهاوند از نمونه شهرهای دوره سلوکی است که در گذشته لائودیکیا نامیده می شد.

سرپرست هیئت باستان شناسی در ادامه تصریح کرد: با توجه به کمبود آثار دوره سلوکی در ایران، از وجود معماری شهرهای یونانی و آداب رسوم تدفین آنها اطلاعی نداریم بنا بر این کشف معبد لائودیسه و یا آرامگاه یک سردار و یا ساتراپ سلوکی می تواند سرنخی برای شناخت معماری و آیین تدفین سلوکی ها در ایران و تاثیرپذیری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف آرامگاه ساتراپ سلوکی در نهاوند

کشف آرامگاه ساتراپ سلوکی در نهاوند