مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 اردیبهشت 1401 ساعت 17:372022-05-14سياسي

پاس کاری و کم کاری در انتقال آب از تالوار به همدان پذیرفتنی نیست


در اجرای این پروژه با کسی تعارف نداریم؛ با کم کاری ها برخورد می شود و با افرادی که پاس کاری می کنند نیز قطع همکاری می کنیم.

- ، علیرضا الماسوندی جمعه در بازدید از سد تالوار و پروژه انتقال آب از سد تالوار به همدان با بیان اینکه با پیگیری های استاندار همدان، طرح انتقال آب سد تالوار به عنوان پروژه ویژه و اولویت دار وزارت نیرو در نظر گرفته شده است و ضروری است که اجرای آن سریع انجام شود، گفت: برای اجرای طرح های آبرسانی نباید در حق مردم کوتاهی شود که عدالت محوری مهم ترین رویکرد وزارت نیرو در این حوزه است.

وی، هدف اجرای این طرح، تأمین آب آشامیدنی پایدار برای مردم دانست و افزود: قرارگاه خاتم الانبیا (ص) که پروژه های بزرگی را در کشور انجام داده، پیمانکار این طرح است و با تمام توان آن را اجرا می کند.

معاون تلفیق و امور تنظیم گری شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: زمانبندی اجرای این طرح باید به گونه ای باشد که در زمان مقرر به اهداف خود برسیم.

الماسوندی با تصریح بر اینکه پروژه انتقال آب سد تالوار به همدان هیچ گونه مشکلی در رابطه با تأمین اعتبار ندارد و بودجه مورد نیاز برای تأمین تجهیزات آن به موقع برای آن تأمین می شود، گفت: در راستای تقسیم حق آبه های این طرح، کبوداهنگ، لالجین، بهار و همدان با هم تفاوتی ندارند و باید با یک نگاه به آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاس کاری و کم کاری در انتقال آب از تالوار به همدان پذیرفتنی نیست

پاس کاری و کم کاری در انتقال آب از تالوار به همدان پذیرفتنی نیست