مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 اردیبهشت 1401 ساعت 16:172022-05-14بين الملل

نگرانی دموکرات های آمریکا از احیای برجام


شماری از دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به تلاش های دولت بایدن برای احیای برجام ابراز نگرانی کردند.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، گروهی از دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا  نسبت به تلاش های مداوم دولت بایدن برای احیای توافق هسته ای با ایران ابراز نگرانی کردند.

به نوشته وبگاه میدل ایست آی پنج نماینده دموکرات آمریکا چهارشنبه گذشته نشست مطبوعاتی برگزار کردند و 13 نماینده دیگر نیز بیانیه مطبوعاتی را امضا کردند که در آن تردیدها نسبت به هرگونه توافق با ایران اعلام شد.

الین لوریا قانونگذار اهل ایالت ویرجینیا، گفت: ما نگرانی های مختلفی در مورد مذاکرات و ورود مجدد به توافق داریم.

به نوشته این وبگاه، در حالی که این قانونگذاران نگرانی های متفاوتی دارند، اما عمده نگرانی آن ها خروج نام سپاه از فهرست سیاه است.

جاش گاتهایمر از دیگر قانونگذاران آمریکایی در این نشست مطبوعاتی گفت: باهم باید به تهدید ایران هسته ای رسیدگی و با فعالیت های تروریستی آن ها علیه آمریکا و متحدانمان مقابله کنیم.

لوریا و گوتهایمر بخشی از گروهی متشکل از 12 دموکرات مجلس نمایندگان و 9 جمهوریخواه بودند که ماه گذشته نامه ای به دولت بایدن ارسال کردند و گفتند احتمالاً با توافق هسته ای ایران که در حال حاضر در حال مذاکره است، مخالفت خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی دموکرات های آمریکا از احیای برجام

نگرانی دموکرات های آمریکا از احیای برجام