مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 اردیبهشت 1401 ساعت 10:572022-05-14سياسي

گروه جهادی که دست 50 خانواده بوشهری را گرفت


خبرگزاری فارس- بوشهر، سارا طاهری: بسیج سازندگی به عنوان متولی امور سازندگی کشور بعد از انقلاب اسلامی ایران، اقدام به راه اندازی حرکت ها و اردوهای جهادی با حضور اقشار مختلف جامعه برای سازندگی کشور نمود.

ویژگی منحصر به فرد در حرکت های جهادی، غیرمادی و تکلیف محور بودن آن بوده و حرکت جهادی جوانان، ناشی از تفکر مسؤولیت محور آنان است.

چنانچه مقام معظم رهبری در این رابطه می فرمایند: پایبندی به اصول انقلاب بدون مجاهدت در راه نجات مستضعفان و محرومان، سخنی بی معنی و ادعایی پوچ است.

خبرگزاری فارس به بهانه هفته بسیج سازندگی به سراغ حیدر قائدی دبیر مجمع جهادی گروه های جهادی استان بوشهر رفته و با وی به گفتگو نشسته است.

فارس: بهترین اقدامات و دستور کار بسیج سازندگی برای سال 1401 چیست؟ دولت جدید با رویکرد پیشرفت کار می کند، تمام معضلات قبل را شناسایی و یک مدل برای منطقه طراحی می شود.

در بحث توانمندسازی؛ پنج مجموعه محله ای را در یک منطقه توانمند کردیم.

توانمندسازی 50 خانواده مستمند، تسهیل گری در زمینه کارآفرینی و توانمندسازی فکری و مهارتی افراد جهادی از جمله فعالیت هایی است که جهادگران انجام دادند.

در بحث زیربنایی، تشکیل کارگروه عمران و آبادانی، شناسایی و ساخت و مرمت منازل فرسوده نیازمندان و بررسی معضلات زیربنایی شهر چغادک و ارائه پی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گروه جهادی که دست 50 خانواده بوشهری را گرفت

گروه جهادی که دست 50 خانواده بوشهری را گرفت