مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 اردیبهشت 1401 ساعت 12:522022-05-13اقتصادي

کالاهای اساسی به اندازه کافی در استان هرمزگان توزیع شده است/ کمبودی نداریم


به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری هرمزگان صبح امروز جمعه در نشست ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان، اظهار کرد: به واسطه اصلاح قیمت هایی که باید در اقتصاد انجام می شد، در چند روز گذشته و با شروع این طرح، همزمان با سراسر کشور کنترل بسیار بیشتری بر بازار در استان هرمزگان نیز انجام گرفت و کنترل و تنظیم بازار و تامین و توزیع کالاهای اساسی در هرمزگان با همکاری، هماهنگی و مدیریت خوب در استان انجام و هرمزگان عملکرد خوبی در این زمینه داشته و آرامش و ثبات در بازار استان هرمزگان، وجود دارد.

مرغ و روغن و شکر در همه شهرها موجود است وی گفت: در حال حاضر به اندازه کافی کالاهای اساسی از جمله مرغ، روغن، برنج و شکر در سطح همه شهرها و روستاها در تمام شهرستان های استان هرمزگان وجود دارد و در انبارهای استان نیز به اندازه کافی کالاهای اساسی ذخیره سازی شده موجود است و نگرانی از این بابت وجود ندارد و توزیع کالاهای اساسی از جمله روغن در سطح همه مناطق استان انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری هرمزگان افزود: با وجود اینکه معمولا در روزهای پنجشنبه، کشتار در کشتارگاه های مرغ اتفاق نمی افتاد، اما با تدابیر اتخاذ شده، شب گذشته کشتار مرغ در استان انجام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کالاهای اساسی به اندازه کافی در استان هرمزگان توزیع شده است/ کمبودی نداریم

کالاهای اساسی به اندازه کافی در استان هرمزگان توزیع شده است/ کمبودی نداریم