مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 ساعت 21:272022-05-11سياسي

انفصال از خدمت بیش از 20 نفر از خدمات دولتی/ برخورد جدی با ویژه خواری و منفعت طلبی


دادستان دیوان محاسبات کشور با اشاره به انفصال از خدمت بیش از 20 نفر از خدمات دولتی طی سال گذشته، از برخورد جدی این نهاد با ویژه خواری، - رانت خواری و منفعت طلبی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی کامیار امروز چهارشنبه در شورای اداری لرستان در سخنانی با بیان اینکه وظیفه همه ما است که در حد توان خود تلاش کنیم و به دولت کنیم اظهار داشت: طرح جدید مردمی سازی توزیع عادلانه یارانه ها یک طرح کاملاً نو پا است و چند روز است که شروع شده است.

تأمین منابع مردمی سازی توزیع یارانه ها وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در این طرح مجلس، دولت و قوه قضاییه پشتیبان هم هستند عنوان کرد: این امر یکی از ابعاد مثبتی است که در این رابطه وجود دارد چرا که مجلس آن را تصویب و قوه قضاییه در رابطه با کسانی که در این رابطه اخلالی داشته باشند مجازات های سنگین در نظر می گیرد و به طور حتم موفقیت های لازم را در این طرح خواهیم داشت.

دادستان دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه هر حرکت اصلاحی رو به جلو در نظام جمهوری اسلامی مورد هجمه دشمن قرار می گیرد افزود: اولین حرکت دشمن نیز مخدوش کردن و زیر سوال بردن است.

کامیار با اشاره به اینکه دولت منابع این طرح را قبلاً تأمین کرده است و اگر منابع باشد، حرکت موفقیت آمیز جلو خواهد رفت بیان داشت: اگر منابع نباشد، چند ماه آینده حرک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انفصال از خدمت بیش از 20 نفر از خدمات دولتی/ برخورد جدی با ویژه خواری و منفعت طلبی

انفصال از خدمت بیش از 20 نفر از خدمات دولتی/ برخورد جدی با ویژه خواری و منفعت طلبی