مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 ساعت 08:472022-05-11سياسي

ویلاهای خالی دماوند به محل اسکان اتباع خارجی تبدیل شده است


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند گفت: ویلاهای خالی دماوند به محل اسکان اتباع خارجی تبدیل شده است و بیش از 50 درصد فعالان حوزه ساخت و ساز دماوند غیرایرانی هستند.

- محمدتقی تقی زاده دادستان دماوند در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند با اشاره به معضلات ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان دماوند اظهار کرد: اراضی کشاورزی جزو موضوعات استراتژیک و امنیتی هستند.

وی افزود: اعتقاد دارم کسانی که به صورت گسترده از تهران و استان های دیگر با حضور در شهرستان دماوند اراضی چند ده هکتاری خریداری می کنند و تغییر کاربری می دهند در وضعیت فعلی جامعه، باید آنها را مفسد فی الارض و جنایتکار جنگی تلقی کنیم.

ساخت و سازهای غیرمجاز زمینه ساز جرائم مختلف هستند دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند گفت: وقتی بنایی در زمین کشاورزی احداث می شود، دیگر این زمین به سادگی قابل بازیافت نیست که مجدداً کشاورزی خاصی در آن انجام دهیم؛ هرگونه ورود مصالح در اراضی کشاورزی باعث وابستگی ما به کشورهای مختلف می شود، ضمن اینکه زمینه ساز جرائم متعدد از جمله حفر چاه های غیرمجاز و اسکان اتباع خارجی است.

تقی زاده تصریح کرد: در خصوص اینکه از اتباع خارجی در منطقه پذیرایی شود، بحثی نیست، اما ویلاها به محل اسکان اتباع بیگانه به عنوان سرایدار یا اجاره تبدیل شده است؛


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ویلاهای خالی دماوند به محل اسکان اتباع خارجی تبدیل شده است

ویلاهای خالی دماوند به محل اسکان اتباع خارجی تبدیل شده است