مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 اردیبهشت 1401 ساعت 17:572022-05-10اقتصادي

قیمت جهانی گندم در سه ماه اخیر120 دلار افزایش داشته است

قیمت جهانی گندم در سه ماه اخیر120 دلار افزایش داشته است

در سه ماه گذشته قیمت هر تن گندم از 280 دلار به 400 دلار رسیده است.

- به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت امروز (سه شنبه 20 اردیبهشت) پس از حضور در نشست کمیسیون اقتصادی در گفت وگوی تلویزیونی و در تشریح جزییات این جلسه  اظهار داشت: مردمی سازی و عادلانه شدن توزیع یارانه ها در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

  وی با بیان اینکه قیمت گندم سه ماه گذشته هر تن 280 دلار بود اما این روزها به 400 دلار رسیده است افزود: افزایش قیمت گندم موجب شده که شاهد قاچاق گسترده در حوزه آرد و گندم باشیم؛ دولت برای مدیریت این موضوع از چند ماه قبل بحث استفاده کالابرگ را در حوزه نان در نظر گرفته است اما منظور از کالابرگ، کارت نان نبوده و این موضوع به معنای ارائه کارت دیگری به مردم نیست.

وزیر صمت درباره جزییات استفاده از کالابرگ تصریح کرد: اگر قیمت نان 7 هزار تومان باشد اما بهای آن به صورت یارانه ای دو هزار تومان باشد، دو هزار تومان از حساب فرد کسر می شود و 5 هزار تومان باقی مانده از حساب یارانه افراد برداشت می شود بنابراین قیمت نان برای خریداران هیچ تغییری نمی کند.

فاطمی امین گفت: به جای پرداخت یارانه به نانوا، کارخانه آرد و واردکننده گندم، یارانه مستقیم به مصرف کننده پرداخت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیمت جهانی گندم در سه ماه اخیر120 دلار افزایش داشته است

قیمت جهانی گندم در سه ماه اخیر120 دلار افزایش داشته است