مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 اردیبهشت 1401 ساعت 15:122022-05-07پزشكي

سرانه تخت های بیمارستانی قم دو برابر می شود


رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بیمارستان های خاتم و نور تا سال 1402 تکمیل خواهند شد، گفت: با اتمام این دو بیمارستان سرانه تخت های بیمارستانی قم از 1.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مهدی مصری در نشست خبری که به مناسبت آغاز هفته سلامت در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: اکنون با حمایت تمامی نهادها و مردم عزیز توانستیم از 6 پیک بیماری کویید 19 عبور کنیم و آمار فوتی ها را تک رقمی کنیم که این دستاورد بزرگی برای انقلاب اسلامی و مردم عزیز ایران است.

وی عنوان کرد: دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان، تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت را محور اصلی فعالیت خود قرار داده است و ارتقای عدالت در توزیع منابع، ارائه و دسترسی به خدمات، افزایش رضایت مندی و پاسخ به نیاز جامعه از اهداف ویژه این دولت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: برای گرامیداشت هفته جاری که به نام سلامت نامگذاری شده، برنامه های مختلفی برنامه ریزی شده است، در اولین روز از این هفته در گلزار شهدا حضور یافته و ضمن تکریم شهدای سلامت به تجدید بیعت با شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم پرداختیم و با حضور در یکی از دبیرستان های مناطق محروم قم زنگ سلامت را به صدا درآوردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرانه تخت های بیمارستانی قم دو برابر می شود

سرانه تخت های بیمارستانی قم دو برابر می شود