مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 اردیبهشت 1401 ساعت 14:172022-05-07اقتصادي

ماشین آلات برداشت محصولات غده ای بومی سازی شد


یک شرکت ایرانی موفق به تولید انواع ماشین های برداشت سیب زمینی در مدل های مختلف شد.

- به نقل از معاونت علمی و فناوری، ماشین برداشت سیب زمینی در چرخه کشاورزی و برداشت انواع محصولات غده ای نظیر سیب زمینی، پیاز و سیر کاربرد دارد و به همین دلیل، در انواع مختلف و با ماموریت ها و وظایف گوناگون طراحی شده است.

مدل های مختلف این ماشین با توجه به شرایط کشاورز و اقلیم، اقدام به برداشت محصولات غده ای و جمع آوری آنها در کیسه، تریلی و .

.

.

می کند.

شورش خاطری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: این شرکت قادر است در کنار تنوع ماشین های تخصصی این حوزه، متناسب با شرایط کشاورزان، سفارش گرفته و ماشین دلخواه آنها را تولید کند.

وی افزود: تمام قطعات این ماشین ها، تولید شرکت است و آنها توانسته اند برخی قطعات تحریمی آن نظیر زنجیر که پیشتر از آلمان وارد می شد را با همان میزان کیفیت، در داخل کشور تولید کنند.

خاطری گفت: این قطعات ایران ساخت، علاوه بر تولید و فروش در داخل کشور، به برخی کشورها نیز صادر شده است.

در مورد ماشین ها نیز تاکنون چندین مورد صادرات به کشور عراق صورت گرفته است و در آینده ای نزدیک، فرآیند صادرات این ماشین ها به کشورهای ارمنستان، آذربایجان و گرجستان صورت خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماشین آلات برداشت محصولات غده ای بومی سازی شد

ماشین آلات برداشت محصولات غده ای بومی سازی شد