مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 اردیبهشت 1401 ساعت 23:272022-05-04پزشكي

11 روز متوالی بدون فوتی کرونایی در مازندران


در شبانه روز گذشته با بستری شدن تعداد 21 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 130 نفر رسید که از این تعداد 41 بیمار بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از  مازندران، بیست و هفتمین ماه از شیوع ویروس کرونا با روند کاهشی موارد ابتلا و همچنین با ادامه روزهای بدون فوتی کرونایی در استان سپری شد؛ به طوری که یازدهمین روز متوالی بدون فوتی کرونایی در مازندران سپری شد.

طی 24 ساعت گذشته تعداد 16 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

طی همین مدت تعداد 21 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

هم اکنون 89 نفر مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد 29 نفر نیز  با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در حال حاضر  89 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند که در 24 ساعت گذشته 5 بیمار جدید بستری و 8 بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین 12 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

11 روز متوالی بدون فوتی کرونایی در مازندران

11 روز متوالی بدون فوتی کرونایی در مازندران