مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 اردیبهشت 1401 ساعت 13:122022-05-01اقتصادي

برخوردهای سلیقه های با سرمایه گذاران!/ لزوم تسریع در بهره برداری از سدهای خداآفرین، سهند و آیدوغموش


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، تامین مالی پروژه های زیرساختی تاثیرگذار در رشد اقتصادی استان و افتتاح سریع این پروژه ها را ضروری دانست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمد کلامی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی رشد 8 درصدی اقتصاد استان اظهار کرد: یکی از بخش هایی که می تواند رشد 8 درصدی اقتصاد استان را محقق کند حوزه گردشگری است.

وی بر لزوم توجه به معرفی سرزمینی و شناساندن ظرفیت های منحصربفرد گردشگری استان تاکید و تصریح کرد: سرمایه گذاران باید از فضای سرمایه گذاری شناخت کامل داشته و دچار استرس ناشی از برخوردهای سلیقه‎ ای نشوند.

کلامی پیشنهاد کرد: المان هایی از زیبایی های خاص شهر تبریز و استان در شهرهای جاذب گردشگری کشور نصب شود تا گردشگران با جاذبه های گردشگری این شهر آشنا و سرمایه گذاران این عرصه برای سرمایه گذاری تشوریق شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی تامین مالی پروژه های زیرساختی تاثیرگذار در رشد اقتصادی و افتتاح سریع این پروژه ها را نیز ضروری دانست.

وی ابراز داشت: تکمیل و به بهره برداری رساندن پروژه هایی مثل سدهای خداآفرین، سهند و آیدوغموش قطعا دارای آورده اقتصادی بوده و می تواند انتفاع خود را در داخل استان نشان دهد و زیربخش ها را به تحرک وا دارد؛ بنابرای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخوردهای سلیقه های با سرمایه گذاران!/ لزوم تسریع در بهره برداری از سدهای خداآفرین، سهند و آیدوغموش

برخوردهای سلیقه های با سرمایه گذاران!/ لزوم تسریع در بهره برداری از سدهای خداآفرین، سهند و آیدوغموش