مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اردیبهشت 1401 ساعت 23:022022-04-28پزشكي

پنجمین روز بدون فوتی کرونایی در مازندران


تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 33 بیمار کرونایی جدید، به 136 نفر رسید که از این تعداد 35 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، طی شبانه روز گذشته شاهد روند کاهشی موارد ابتلا در استان بودیم و موضوع مهم اینکه پنجمین روز بدون فوتی کرونایی را در مازندران پشت سر گذاشتیم.

طی 24 ساعت گذشته تعداد 26 بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

 طی این مدت تعداد 35 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون 89 بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری هستند که از این تعداد 24 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر 47 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته 7 بیمار جدید بستری و 5 بیمار هم ترخیص شدند.

همچنین 11 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

براین اساس در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 33 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 136 نفر رسید که از این تعداد 35 نفر بدحال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پنجمین روز بدون فوتی کرونایی در مازندران

پنجمین روز بدون فوتی کرونایی در مازندران