مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اردیبهشت 1401 ساعت 11:372022-04-28اقتصادي

اولتیماتوم به شهرداری یاسوج/ سایت دوپشته دشت روم اردیبهشت به بهره برداری برسد


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سایت دو پشته دشت روم برای بهره برداری در پایان اردیبهشت آماده شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج،کیامرث حاجی زاده در نشست بررسی آخرین وضعیت سایت دفن زباله دوپشته دشتروم از روند طولانی شدن برخی از طرح های عمرانی انتقاد کرد و گفت: معارضات و عدم توجه دستگاه ها به پروژه ها دو عامل طولانی شدن پروژه ها است انگار مدیران دوست دارند همیشه این پروژه ها باشند.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: چندین جلسه برگزار و برای بهره برداری از سایت دوپشته دشت روم زمان مشخص کردیم آخرین تاریخی که تعیین کردیم روز هوای پاک در فروردین بود که باز پروژه به نتیجه نرسید.

حاجی زاده با بیان اینکه چند بار با حضور خبرنگاران برای افتتاح پل چهارم و سایت دوپشته زمان مشخص کردیم افزود: سایت دو پشته دشت روم تنها پروژه استان نیست و طرح های بیشتر و بزرگتری هم داریم که باید بازدید کنیم اما کار ما بازدید از این پروژه شده است.

وی با بیان اینکه آخرین جلسه ای است که برای سایت دوپشته برگزار می کنم، گفت: پایان اردیبهشت زمان بهره برداری از سایت دوپشته است اگر پروژه در این زمان به بهره برداری نرسد دیگر پیگیر آن نخواهم بود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولتیماتوم به شهرداری یاسوج/ سایت دوپشته دشت روم اردیبهشت به بهره برداری برسد

اولتیماتوم به شهرداری یاسوج/ سایت دوپشته دشت روم اردیبهشت به بهره برداری برسد