مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اردیبهشت 1401 ساعت 00:122022-04-27سياسي

بینش انقلابی در وزارت کار حاکم شده است/امامان جمعه دغدغه مند اشتغال جوانان هستند


باید از وزیر انقلابی دولت، آقای دکتر عبدالملکی قدردانی کنیم چرا که به لحاظ تفکر و بینش و دانش محصول و رویش انقلاب است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سی سخت آیین تجلیل از کارگران یک واحد تولیدی در شهر سی سخت به مناسبت هفته کارگر برگزار شد.

در حاشیه این مراسم سرپرست اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با امام جمعه شهر سی سخت دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار حجت الاسلام ناصر مصباح نژاد امام جمعه شهر سی سخت گفت: مقوله کار و کارگر موضوعی مهم و حیاتی برای جامعه بشری است برخی فکر می کنند کار تولیدی و پرداختن به شغل شریف کارگری تنها مربوط به انسان های کم سواد و بی سواد است که این یک نگاه معیوب بوده و باید تصحیح شود باید این ذهنیت معیوب را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به لزوم عدم استفاده از نیروی کار خارجی گفت: این موضوع چند اشکال دارد هم در زمینه معیشتی و هم در حوزه فرهنگی و هم در حوزه امنیتی دچار ضرر خواهیم شد موضوع مهمتر اینکه کارگران خودمان را بیکار خواهیم کرد هرچند با دیگران تعامل داریم اما اصل بر تقویت نیروی کار بومی کشور و در استان است.

این خطیب جمعه در ادامه با بیان این که نسبت به رفع مشکلات نیروی کار و جامعه کارگری باید اهتمام بیشتری داشته باشیم، افزود: از مسئولان اداره کار استان قدردانی می کنیم چراکه حامی حقوق ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بینش انقلابی در وزارت کار حاکم شده است/امامان جمعه دغدغه مند اشتغال جوانان هستند

بینش انقلابی در وزارت کار حاکم شده است/امامان جمعه دغدغه مند اشتغال جوانان هستند