مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 اردیبهشت 1401 ساعت 16:372022-04-27اقتصادي

نیاز 3 هزار میلیاردی برای تکمیل راه های روستاهای بالای 50 خانوار خراسان شمالی


اعتبار مورد نیاز برای تکمیل راه های روستاهای بالای 50 خانوار، بیش از 3 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.

- ، محمدرضا حسین نژاد عصر چهار شنبه در دیدار مدیران شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور که در استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: اعتبارات حوزه راه اندک است و از طرفی شتاب بخشی به پروژه های عمرانی این حوزه ضروری می باشد.

استاندار خراسان شمالی بیان داشت: به رغم اعتبارات اندک، با هم افزایی و همدلی مدیران متولی، نباید امور حوزه توسعه راه های استان به کندی پیش برود.

وی یکی از راه های کاهش تصادفات جاده ای را تکمیل پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان دانست و افزود: هر چند در سال های اخیر پیگیری های مستمری در سطح ملی انجام شده اما آستان قدس رضوی به عنوان متولی کار، باید این پروژه را به اتمام برساند.

حسین نژاد مهم ترین مؤلفه توسعه یک کشور را توجه به زیر ساخت های حوزه راه دانست و گفت: سهم اعتبارات ملی و استانی برای پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان باید افزایش یابد که البته در سفر پیش روی هیأت دولت به این استان این موضوع مطرح خواهد شد.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل راه های روستاهای بالای 50 خانوار را بیش از 3 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هدف گذاری اصلی ما برای حوزه راه ها، باید رفع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیاز 3 هزار میلیاردی برای تکمیل راه های روستاهای بالای 50 خانوار خراسان شمالی

نیاز 3 هزار میلیاردی برای تکمیل راه های روستاهای بالای 50 خانوار خراسان شمالی