مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 اردیبهشت 1401 ساعت 12:372022-04-27اجتماعي

شماره گذاری بیش از 15 هزار وسیله نقلیه در کرمانشاه/ فقط 989 خودرو اسقاط شدند!


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت:سال گذشته 15 هزار و 608 دستگاه وسیله نقلیه در استان شماره گذاری شد و تنها 989 دستگاه اسقاط و از چرخه ترافیک خارج شدند.

- سرهنگ محمد حیدری رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: سال گذشته 15 هزار و 608 دستگاه وسیله نقلیه در استان شماره گذاری شد تا این تعداد به وسایل نقلیه اضافه شوند.

وی گفت: در حالی شاهد شماره گذاری این تعداد وسیله نقلیه بوده ایم که تنها 989 دستگاه اسقاط و از چرخه ترافیک خارج شدند.

رییس پلیس راهور کرمانشاه با ابراز نگرانی از افزایش بیشمار وسایل نقلیه با توجه به نوع معابر و زیرساخت های درون شهری استان، افزود: این افزایش آمار همه ساله اتفاق می افتد درحالیکه طی سالیان اخیر هیچ اتفاق خاصی درخصوص اصلاح هندسی معابر به ویژه در هسته مرکزی شهرها و مراکز پرتردد رخ نداده است.

وی تصریح کرد: پلیس برای کنترل ترافیک و تصادفات توان معینی دارد و افزایش بی رویه وسایل نقلیه بدون درنظر داشتن زیرساخت ها و عدم استفاده از تجهیزات هوشمند و مکانیزه کنترل ترافیک بسیار نگران کننده است.

حیدری در پایان، گفت: نمی توان تاثیر افزایش وسایل نقلیه بر تعداد تصادفات و تلفات رانندگی را نادیده گرفت و به همین دلیل لازم است ارگان ها و سازمان ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شماره گذاری بیش از 15 هزار وسیله نقلیه در کرمانشاه/ فقط 989 خودرو اسقاط شدند!

شماره گذاری بیش از 15 هزار وسیله نقلیه در کرمانشاه/ فقط 989 خودرو اسقاط شدند!