مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 اردیبهشت 1401 ساعت 00:522022-04-25سياسي

قرآن کتاب هدایت است/ تاکید بر مهربانی و احسان به پدر و مادر


نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه قرآن کتاب هدایت است، گفت: در قرآن و روایات بر ضرورت مهربانی و احسان به پدر و مادر تاکید شده است.

- ، حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی شامگاه دوشنبه در جلسه تفسیر قرآن در سخنانی با تاکید بر اینکه قرآن هدایت می کند و آنچه که موجب می شود انسان از این هدایت برخوردار نشود، بحث ظلم است اظهار داشت: ظلم یکی از عواملی است که توفیق هدایت از انسان گرفته می شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگ ترین ظلم، شرک نسبت به خداوند است و این، ظلم عظیم است عنوان کرد: در آیه 12 سوره لقمان ، وَلَقَدْ آتَیْنَا لُقْمَانَ الْحِکْمَهَ أَنِ اشْکُرْ لِلَّهِ ۚ وَمَنْ یَشْکُرْ فَإِنَّمَا یَشْکُرُ لِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ کَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِیٌّ حَمِیدٌ ، تاکید شده که شکر خدا را به جای آورید و سپاسگزار خدا باشیم، هر کس که شکر خدا را به جا آورد، این سپاسگزاری به نفع خودش می شود چرا که سپاسگزاری به درگاه خداوند باعث می شود که نعمت های الهی مستمر باشند، خداوند نیازی به این شکرگزاری شما ندارد، اما این شکر و سپاسگزاری باعث می شود که نعمت های خدا استمرار پیدا کند و ثواب اخروی شکرگزاری به درگاه خدا به دنبالش بیاید، شکر هم آثار دنیوی و هم آثار اخروی دارد، ناسپاسی هم آثار دنیوی و هم آثار اخروی دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرآن کتاب هدایت است/ تاکید بر مهربانی و احسان به پدر و مادر

قرآن کتاب هدایت است/ تاکید بر مهربانی و احسان به پدر و مادر