مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 اردیبهشت 1401 ساعت 14:372022-04-25اقتصادي

3.8 میلیون واحد مسکونی روستایی و شهری در کشور سنددار شد


معاون عمران روستایی بنیاد مسکن گفت: تا کنون بیش از سه میلیون و 400 هزار سند در روستاها و بیش از 300 هزار جلد سند در شهرها صادر شده است.

- ، محمدرضا شاملو بعدازظهر دوشنبه در جلسه با ادارات کل منابع طبیعی و ثبت اسناد و املاک گلستان با اشاره به سکونت 47 درصد جمعیت گلستان در روستاها اظهارکرد: نگه داشتن این جمعیت در استان ناشی از توجه و کمک دستگاه های مختلف اجرایی به حوزه روستایی بوده و می تواند آینده بسیار خوبی را در این استان رقم بزند.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن با تاکید بر اینکه توسعه کشور از طریق توسعه روستایی میسر خواهد بود، افزود: متاسفانه در یک جاهایی دچار غفلت شدیم که باید آنها را جبران کنیم.

وی بیان کرد: در تحریم هایی که اتفاق افتاد خیلی از صنایع ما زمین گیر شدند و اگر در بخش کشاورزی وابستگی ما به خارج زیاد بود امروز با مشکلات عدیده و بزرگی مواجه می شدیم اما همین روستاها و تولیدات آنها باعث شد، کشور از خیلی بحران ها عبور کند.

شاملو درباره تهیه طرح منظومه های روستایی در کشور و استان گلستان گفت: امیدواریم نتایج مطالعات منظومه های روستایی، هرچه زودتر وارد فاز اجرایی شود و بنیادمسکن هم این آمادگی را دارد تا ورود بیشتری در این بخش داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3.8 میلیون واحد مسکونی روستایی و شهری در کشور سنددار شد

3.8 میلیون واحد مسکونی روستایی و شهری در کشور سنددار شد