مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 فروردین 1401 ساعت 13:322022-04-20اقتصادي

از سرمایه گذاران حوزه معدن حمایت می کنیم


معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: از سرمایه گذاران حوزه معدن به ویژه اشخاصی که با تشکیل شرکت های دانش بنیان درصدد فرآوری و ایجاد ارزش افزوده هستند، - ، غلامعباس ترکی در نشست بررسی مشکلات بخش معدن در حوزه مباحث حقوقی که در خانه معدن ایران برگزار شد، اظهارکرد: در دادستانی کل کشور به عنوان معاونت پیگیری و نظارت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، یکی از موضوعاتی که دنبال می کنیم، حمایت از تولید و رونق کسب و کار مردم است.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با بیان اینکه معدن یکی از موضوعات حقوق عامه است، افزود: وظیفه خود می دانیم که از حوزه معدن حمایت قانونی داشته باشیم و چالش ها و موانعی که در این حوزه وجود دارد را شناسایی کرده و برای برطرف کردن آن ها تلاش کنیم.

وی بیان کرد: دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی با چالش های عمده ای در حوزه معدن مواجه است.

این چالش ها حل نخواهند شد مگر اینکه بخش خصوصی، تشکل های مردمی، خانه معدن، کنشگران و نقش آفرینان این حوزه کمک کنند.

ترکی با بیان اینکه یکی از مشکلات در حوزه معادن، خام فروشی است، عنوان کرد: طبق تأکیدات مکرر رهبر انقلاب در این زمینه، با خام فروشی بسیاری از منابع کشور هدر می رود؛ لذا با توسعه شرکت های دانش بنیان، انجام پژوهش و فرآوری مواد او


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از سرمایه گذاران حوزه معدن حمایت می کنیم

از سرمایه گذاران حوزه معدن حمایت می کنیم