مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 فروردین 1401 ساعت 09:472022-04-19دانش

مدال آوران المپیاد ها بورسیه تحصیلی و جذب دانشگاه می شوند / کنکور برای رشته های پرطرفدار حذف نمی شود


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری شب گذشته با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: محور تحقق شعار سال وزارت علوم تحقیقات و فناوری است و دانشگاه ها باید برنامه های عملیاتی خود را برای تحقق شعار سال ارائه .

- وزیر علوم گفت: کنکور برای رشته های پرطرفدار حذف شدنی نیست، حدود 85 درصد رشته های تحصیلی این امکان وجود دارد که با ارزیابی تحصیلی به عنوان دانشجو پذیرش شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری شب گذشته با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: محور تحقق شعار سال وزارت علوم تحقیقات و فناوری است و دانشگاه ها باید برنامه های عملیاتی خود را برای تحقق شعار سال ارائه دهند و در این راستا ارزیابی می شوند.

وی ادامه داد: 49 پارک و 134 واحد فناور در کشور داریم که می توانند ایده های خود را به نوآوری تبدیل کنند و هسته های فناوری شکل بگیرد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری یادآور شد: توسعه مناطق نوآوری که شتاب دهنده ها در آن مستقر هستند در اولویت برنامه های وزارت علوم قرار دارد.

وی افزود: شتاب دهنده ها افراد صاحب ایده را جذب می کنند و آن ها را آموزش می دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدال آوران المپیاد ها بورسیه تحصیلی و جذب دانشگاه می شوند / کنکور برای رشته های پرطرفدار حذف نمی شود

مدال آوران المپیاد ها بورسیه تحصیلی و جذب دانشگاه می شوند / کنکور برای رشته های پرطرفدار حذف نمی شود