مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 فروردین 1401 ساعت 08:322022-04-17اقتصادي

ایجاد دهکده باغ ها در شیراز/استعلام ها یکهفته ای می شود


شهردار شیراز اعلام کرد که به دنبال ایجاد دهکده باغ ها برای حفظ باغ های قصردشت هستیم تا این باغستان ها در اختیار شهروندان قرار گیرد.

- سید احسان اصنافی شامگاه شنبه 27 فروردین در یک کنفرانس خبری بیان کرد: سال 1400 با تمام فراز و نشیب ها با عملکردی خوب و درخشان از مجموعه شهرداری به پایان رسید و علی رغم افت و خیزها اما در چهار ماه آخر سال تلاش های خوبی رقم زده شد.

تحقق بیش از 98 درصدی بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته او ادامه داد: بودجه 1400، شش هزار و 160 میلیارد تومان بود که در متمم بودجه به 9 هزار و 284 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و تا پایان سال 9150 میلیارد تومان آن محقق شد و در واقع بیش از 98 درصد بودجه سال گذشته شیراز محقق شد.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: در مقایسه با دو نیمه سال، 7 هزار میلیارد تومان تحقق بودجه داشتیم.

اصنافی اضافه کرد: بودجه 1401 نیز رقمی بالغ بر 15 هزار و 385 میلیارد تومان به تصویب رسید که 2.

5 برابر بودجه مصوب سال گذشته است که مسئولیت همکاران ما دوچندان می کند.

او در ادامه به تشریح عملکرد حوزه های مختلف مجموعه شهرداری شیراز پرداخت و گفت: یکی از ویژگی های خوب در حوزه مالی، ایجاد انضباط مالی است که سامانه ها رصد و بخشی از شفاف سازی ها محقق شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد دهکده باغ ها در شیراز/استعلام ها یکهفته ای می شود

ایجاد دهکده باغ ها در شیراز/استعلام ها یکهفته ای می شود